Servizo de comedor

Comedor1O noso Centro conta cun Servizo de Comedor atendido polos mestres responsables deste servizo e por persoal non docente que se encarga da cociña e que elaboran diariamente un menú equilibrado, fixado ao principio de cada curso, para que cada familia complemente nas demais comidas do día, coa finalidade de obter a correcta dieta dos alumnos e alumnas.

O Regulamento deste servizo está especificado no punto 5.1 do NOFC.

Os alumnos, unha vez rematada a súa quenda de xantar, estarán realizando actividades lúdicas ou de estudo baixo a supervisión dos mestres responsables deste servizo.

MENÚS DO COMEDOR. CURSO 2018/19

  • 1ª SEMANA

    1ª SEMANA
    LUNS - Lentellas c/ verduras, arroz e chourizo -Tortilla de patacas feita ao forno -Froita
    MARTES; caldo galego c/ grelos, patacas e fabas -Macarróns con xamón cocido -Froita
    MÉRCORES - Espaguetes c/verduras e tomate -Filete de limanda ao forno c/ ensalada de tomate, leituga e cebola -Froita
    XOVES - Sopa de estreliñas (pasta, cabaciña, allo porro, tomate, pemento, cebola, cenoria) -Zanco de polo ao forno c/ patacas guisadas e guarnición -Iogur
    VENRES -Paella mariñeira ( arroz, ameixas,mexillóns, calamares) -Feixóns verdes c/ allada-Froita

  • 2ª SEMANA

    LUNS - Arroz á cubana c/ salsa de tomate preparada na nosa cociña -Ensalada mixta ( leituga, tomate, cebola e millo) e salchichas -Froita
    MARTES Escalopes de polo -Macarróns c/ atún ( pasta, atún, tomate, allo porro, cabaciña, cebola) -Froita
    MÉRCORES - Crema de verduras (acelgas, espinacas, guisantes, cenoria, feixóns verdes, pemento, cabaciña…) -Salmón á prancha con cachelos -Iogur
    XOVES - Sopa de fideos (pasta, cabaciña,allo porro, tomate, cebola,cenoria, pemento) -Zanco de coenllo ao forno c/ salteado de champiñóns - Froita
    VENRES - Cachelos c/ sardiñas en conserva -Potaxe de garavanzos, arroz e verduras -Froita

  • 3ª SEMANA

    LUNS - Lentellas c/verduras, arroz e chourizo -Tortilla de patacas feita ao forno -Froita
    MARTES - Ensalada de leituga, tomate e cebola -Albóndegas c/salsa de verduriñas e arroz en branco ( carne de tenreira e porco) - Froita
    MÉRCORES - Sopa de fideo( pasta, allo porro, cenoria, pemento, cabaciña) - Pescada á galega ( pescada, patacas e chícharos) - Queixo c/ marmelo
    XOVES - Fabada c/ arroz - Sanjacobos - Froita
    VENRES - Empanada galega de atún - Macarróns c/ carne ( pasta, carne vacún e porco, tomate, allo porro, cabaciña, pemento, cebola) - Froita

  • 4ª SEMANA

    LUNS - Sopa de marisco - Hamburguesa de polo ao forno - Ensalada de leituga, tomate, cebola e millo - Froita
    MARTES - Crema de verduras(espinacas, acelgas,cenoria, guisantes, patacas, feixóns verdes, pementos, cebola, allo p., tomate) - Filete de peituga de polo ao forno c/ patacas fritidas -Froita.
    MÉRCORES - Brócoli c/ allada - Fideos c/ ameixas ( pasta, ameixas, cebola, allo porro, cenoria, pemento, cabaciña) - Froita
    XOVES - Potaxe de garavanzos, arroz - Tortilla de espinacas feita ao forno - Froita.
    VENRES - Ensalada mixta (leituga, tomate e cebola) - Bacallau ao forno c/ patacas cocidas e allada - Flan ou natillas